Bericht voor tuinaanleggers...

29.08.2019
Bericht voor tuinaanleggers

Wie regelmatig tuinen aanlegt kreeg vast en zeker al wel eens de vraag naar de integratie van een houten constructie in de tuin. Een bijgebouw in hout, een carport, paardenstalling of overkapping geeft dan ook veel meerwaarde aan het ontwerp. Het is dan natuurlijk belangrijk om het juiste advies te geven en op een betrouwbare partner te kunnen rekenen voor de constructie van de elementen in hout. En daarvoor zijn wij jouw partner!

Tuinconstructie voor tuinaanleggers

We kunnen ons best voorstellen dat veel van je klanten vragen hebben over de integratie van houten tuinhuizen, carports of zelfs zwembadenin hun tuin. En dan kan je op ons rekenen om je te ondersteunen met advies, ontwerp en zelfs uitvoering van dat project.

Dat is een dubbele winst voor jou: enerzijds kan jij jouw klanten een totale oplossing voor hun tuin aanbieden en anderzijds verhoog je je winst door met ons samen te werken. Want wij zijn volledig bereid om samen met jou een verdeelprijs op te maken.

Zo maak je dus extra winst via jouw bestaande klantenbestand én kan je ingaan op al hun vragen en wensen.  

Waarvoor kan je als tuinaanlegger op ons rekenen?

Massico is een firma met meer dan 40 jaar ervaring in de fabricage en plaatsing van houten tuinconstructies op maat. Wat jouw klant ook wenst, wij kunnen het op zijn vraag en op maat maken. En dat is natuurlijk goed nieuws want zo kan je als tuinaanlegger totaaloplossingen bieden en je klanten helemaal tevreden stellen.

Als tuinontwerper of tuinaanlegger kan je dan rekenen op onze ervaring voor professioneel advies en zorgen we samen met jou voor de volledige uitvoering van het project.

Misschien heb jij tijdens het ontwerp en de uitvoering enkel nood aan technisch advies en ondersteuning, misschien wil jij het volledige project door ons laten uitvoeren? Dat kan allemaal, wij staan open voor elke samenwerking.

Wil je meer weten over hoe wij je kunnen helpen bij de realisatie van jouw projecten? Lijkt het je een goed idee om dankzij onze verdeelprijs meer inkomsten te genereren en grotere projecten aan te nemen? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op. We bespreken graag hoe we door samenwerking allebei sterker kunnen staan.

Contacteer ons!

Gratis prijsofferte? Meer informatie? Wij zijn altijd bereikbaar!

Contact