Waarom kiezen voor een houten tuinhuis, garage of carport op maat?...

07.03.2019
Waarom kiezen voor een houten tuinhuis, garage of carport op maat?

Wil je een houten tuinhuis, garage of carport laten installeren bij je thuis, maar heb je een ongewone tuin of beperkte ruimte om je auto te zetten? Of wil je een bijgebouw dat helemaal in jouw eigen stijl is? Dan is een oplossing op maat ideaal voor jou!

Waarom op maat?

Een tuinhuisje bepaalt mee het uitzicht van je tuin, net zoals een garage mee de voorgevel van je huis vormgeeft. Het is dus belangrijk dat de constructies die je bijbouwt aan je woning samen een harmonieus geheel vormen.

Door een tuinhuis, garage of carport op maat te laten maken, kan je ze volledig laten bouwen zoals jij dat wilt. Jij bepaalt de kleur, de grootte en het ontwerp. Met maatwerk kan je bovendien een gepaste oplossing vinden voor elke situatie, en daar helpt Massico je graag bij.

Massico: jouw partner op maat

Massico is een houtbouwfabrikant met meer dan 40 jaar ervaring. Of het nu gaat om houten tuinhuizen, chalets, garages, carports, paardenstallen, hondenhokken of zelf volledige woningen: wij werken het met plezier op maat uit. Dankzij onze uitgebreide kennis en expertise, staan onze producten synoniem voor kwaliteit.

Daarbij staan de wensen van onze klanten steeds centraal en zoeken we naar de beste oplossing voor hun persoonlijke situatie. Soms is de beschikbare ruimte bijvoorbeeld wat krap. In dat geval zorgen wij ervoor dat we die ruimte ten volle benutten of bouwen we aan tegen bestaande muren. In andere gevallen hebben mensen nog restanten van eerdere structuren, zoals een betondal. Ook daar kunnen we onze constructie volledig aan aanpassen.

Tot slot zijn de bepalingen in vergunningen vaak niet eenvoudig, maar dankzij onze uitgebreide ervaring kunnen wij alle voorschriften probleemloos uitvoeren.

Wat zijn de mogelijkheden?

Of je nu een tuinhuis, garage of carport wilt: er zijn verschillende maatwerkmogelijkheden bij Massico.

Tuinhuizen

Houten tuinhuizen zijn een klassieker. Bij Massico werken we deze geliefde structuren uit met rode Noorse den: duurzaam hout, voor een kwaliteitsvol en ecologisch design.

We bouwen steeds volgens het blokhutsysteem, maar jij bepaalt hoe het eindresultaat eruit ziet. Of het nu gaat over afmetingen, kleuren of vormen: alles is mogelijk!

Garages

Een garage in hout heeft heel wat voordelen, dat weten we bij Massico. Daarom ontwikkelden wij een expertise voor de fabricatie van houten garages. Dat kan gaan van enkele garages, tot meerdere exemplaren voor grote projecten.

Er zijn bovendien verschillende variaties mogelijk bij houten garages, onder meer qua poorten, deuren, ramen, dakstructuren of plankdiktes.

Carports

Massico is tot slot ook een expert op het vlak van carports op maat. Onze carports zijn eveneens gemaakt van rode Noorse den: ze zijn stijlvol, sterk en bestand tegen schimmels en insecten. Jij bepaalt bovendien hoe de carport eruit zal zien. Daarvoor kies je de plankdikte, de dakstructuur en het gehele design.

Contacteer ons

Benieuwd hoe Massico je kan helpen? Contacteer ons voor meer informatie of een gratis offerte.

Graag uw woonplaats vermelden, om u naar een verdeler door te sturen.

Contacteer ons!

Gratis prijsofferte? Meer informatie? Wij zijn altijd bereikbaar!

Contact