Een houten tuinhuisje kopen doe je het best bij de specialist...

06.08.2018
Een houten tuinhuisje kopen doe je het best bij de specialist

Een houten tuinhuisje kopen kan haast overal. We hebben al websites gezien waar je behalve boeken, iPhones en de laatste gescheurde jeans ook houten tuinhuizen kan bestellen. Toch adviseren we je voor een bouwpakket te vertrouwen op professionals en fabrikanten met een stevige reputatie. Want dat betekent ook een steviger tuinhuis!

Houten tuinhuizen en blokhutten zijn geliefd. Dat doet ons deugd. Ze zijn veelzijdiger en mooier dan het traditionele schuurtje. Bij de een doet het tuinhuisje als vanouds dienst om de grasmaaier op te bergen, de ander gebruikt het als atelier, hobbyruimte of gastenverblijf.

Maar... dat stelt wel eisen aan de constructie. Een houten blokhut met alleen tuingereedschap kan je simpel houden. Maar ga je erin werken, mag het een niveautje hoger zijn. Dan is isolatie belangrijk en ook de vloer en de ramen moeten dan van eersteklas kwaliteit zijn.

Houten tuinhuis kopen bij de professional

Ga je een houten tuinhuis kopen, bepaalt het doel jouw keuze. En dan kunnen de kant-en-klare bouwpakketten met prefab wanden op de website van een online-warenhuis te kort schieten. Een sympathiek prijskaartje en een pak mooie foto's kunnen soms misleidend zijn. En dat geeft later problemen. Door rechtstreeks te bestellen bij een schrijnwerker, aannemer of fabrikant van houten tuinhuizen kan je die voorkomen.

Het grootste voordeel van een professional is dat je een tuinhuisje op maat kan laten maken. Je begint dus met te bedenken wat je gaat doen. Wordt het vooral een berging? Of een gastenverblijf? En waar ga je het plaatsen? Op een plekje met veel licht? Of juist ergens waar de zon nooit schijnt? En hoe staat het met de fundering?

Klantenservice

Met die kennis kan je het perfecte tuinhuis bedenken. Massico helpt je daarmee. Waarmee we meteen het tweede voordeel hebben van kopen bij de specialist: service.

Wie een blokhut op maat bestelt, krijgt ook klantenservice op maat. Bij een fabrikant van houten constructies is de expertise maar een telefoonnummer van je vandaan. Bestel je bij een warenhuis of grote bouwmarktketen, loop je het risico iemand te spreken die weinig tot niets van prefab huisjes kent. Een online-verkoper heeft niet de kennis van een fabrikant!

Een huisje van kwaliteitshout

Tot slot ben je bij een fabrikant van houten tuinhuizen als Massico verzekerd van hoge kwaliteit hout. De rode noorse den die je bij ons aantreft, staat garant voor duurzaamheid. De verhouding tussen prijs en kwaliteit is ook meer dan uitstekend.

Een huisje op maat, betere service en duurzaam hout: voor het bestellen of kopen van een houten tuinhuisje dat lang meegaat, stap je dus het best naar de professional! Massico bijvoorbeeld. Contacteer ons vandaag nog!

Contacteer ons!

Gratis prijsofferte? Meer informatie? Wij zijn altijd bereikbaar!

Contact