Fabrikant tuinhuizen

Massico heeft zich als fabrikant van tuinhuizen gespecialiseerd in tuinhuizen op maat. Wij kunnen haast alle soorten houten tuinhuizen fabriceren. Uw wensen staan hierbij steeds centraal.

Massico werkt enkel voor professionelen. Bent u schrijnwerker, tuinaanlegger of aannemer, of hebt u een tuincentrum, dan kunnen wij u helpen. Bij ons bestelt u één enkel tuinhuis volgens uw eigen specificaties, of een hele reeks.

Houten tuinhuizen op maat

Wij maken al het hout op maat, waarna u het eindproduct zelf kunt opbouwen. Omdat we al het klein materiaal en opbouwtekeningen erbij leveren, gaat zelf een tuinhuis maken relatief vlot en eenvoudig.

Omdat wij maatwerk leveren, zijn er weinig restricties. Wij werken met planken in vijf verschillende diktes, van 28 mm (de smalste) tot 68 mm. Dakplanken zijn 22 mm. Bij de dakbedekking kiezen we tussen bitumen shingles en metaalplaten. Voor het type dak zijn er meerdere opties.

Bij de deuren is er een ruime keuze. Ramen met rechte hoeken zijn in vele afmetingen te bestellen. Alleen ronde ramen of afgeronde hoeken kunnen wij niet leveren.

De houten tuinhuizen van Massico worden vooral gebruikt voor tuingerief, maar de grotere modellen kunnen ook dienstdoen als atelier, extra kamer, dierenverblijf of zelfs een complete woning. Wij proberen steeds aan uw wensen te beantwoorden.

Tuinhuis van rode Noorse den

Het hout voor de tuinhuizen bestaat uit rode Noorse den. Deze Noord-Europese soort is resistenter dan vuren en heeft een scherpe prijs-kwaliteitverhouding. Rode Noorse den wordt op een verantwoorde wijze verbouwd. Is een boom gekapt, wordt een jonge den teruggeplaatst.

Niet alleen het bosbeheer is duurzaam, ook de houtsoort zelf. Rode Noorse den kenmerkt zich door een hoge dichtheid. Wij maken de planken resistent tegen schimmels en insecten door ze in een bad met een ecologisch product onder te dompelen. Ook autoclaaf groen behoort tot de opties. De tuinhuizen zijn na plaatsing verder te behandelen.

Een ervaren fabrikant van tuinhuizen

Massico is een fabrikant van tuinhuizen met veertig jaar ervaring en maakt ook chalets. Wij zetten onze kennis graag voor u in. Vertel ons uw plannen en wij maken een prijsofferte, zonder verdere verplichtingen.

Fabrikant tuinhuizen
Plattegrond

Over Massico

Massico is gepassioneerd door bouwen met hout. Met veertig jaar ervaring, gedegen vakmanschap en vele tevreden klanten in binnen- en buitenland staan wij borg voor duurzame producten op maat. Wij werken exclusief voor tuinaanleggers, tuincentra, schrijnwerkers, aannemers, chaletparken, campings en andere professionelen.

Over Ons  Contacteer ons

Diensten

  • Aanvraag

    U legt uw wensen voor. Gaat u akkoord met ons prijsvoorstel, ontvangt u een fabricatieplan ter nazicht.

  • ATELIER 007 res2Fabricatie

    Wij gaan aan de slag en vervaardigen het product. We respecteren de termijnen in de mate van het mogelijke.

  • ATELIER 015 res2Eindproduct

    Wij doen een laatste controle. Het eindproduct kan afgehaald worden. U kan gaan bouwen!

Contacteer ons!

Gratis prijsofferte? Meer informatie? Wij zijn altijd bereikbaar!